Een nieuwe eetgelegenheid

Een nieuwe eetgelegenheid: Brasserie PUUR in Diever! Op een unieke locatie tussen dorp en bos bij de Poort naar het Drents-Friese Wold kun je vanaf maart 2023 bij ons heerlijk ontspannen onder het genot van een kopje verse koffie, een (h)eerlijke lunch of een gezellige borrel- of tapasplank.

PUUR in Diever wordt een brasserie waar gewerkt wordt door professionals in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we in combinatie met de huidige functie van toeristisch informatiecentrum. We gaan zoveel als mogelijk met pure producten werken en zoeken nadrukkelijk de verbinding met lokale ondernemers en producenten.

In maart 2023 hopen we onze deuren te kunnen openen. Tot die tijd is de brasserie in ontwikkeling. Van pand tot menukaart, van de werving van personeel tot het aantrekken van deelnemers voor de dagbesteding. Volg de ontwikkelingen via onze socials.

Bosweg 2a
7981 LE Diever

info@puurindiever.nl

+31 521 700 266

+31 6 52064365

Dinsdag - Zondag: 09:00 t/m 18:00

Huisdieren zijn welkom bij ons binnen !

Keuken sluit op openingsdagen om 17:30 uur !

Brasserie PUUR heeft de dagbesteding ondergebracht bij stichting Phusis in Assen. Zij dragen zorg voor deskundige hulp en ondersteuning.

Lees meer..

© Made by Ybrand i.s.m. Alanda!