Pure partners

PURE verbinding

Partners PUUR

PURE Partners

Wij kiezen onze leveranciers en samenwerkingspartners met veel zorg uit. Waar het kan werken wij zoveel mogelijk samen met lokale en regionale partners. Dat doen we voor de pure en eerlijke producten en voor het verminderen van de milieu-impact van transport.

Door deze lokale samenwerkingen kunnen onze deelnemers bovendien zelf de ingrediënten voor onze gerechten afhalen en zich daarmee mengen in het sociale dorpsleven.

Echte Bakker August van Vilsteren

August Van Vilsteren

Bakker August van Vilsteren in Diever bakt onze heerlijke appeltaarten vanuit een uniek receptuur met appels van de groenteboer en meel van de molen… En dat doet ‘ie goed: de pure ambacht, hoge kwaliteit en de dagelijks verse producten proef je door in onze voortreffelijke appeltaarten. Met onze deelnemers gaan we de ingrediënten verzamelen en mogen we het eindproduct in de bakkerij bij van Vilsteren in gaan pakken.

IJssalon Smaak

IJssalon Smaak in Diever maakt met verse melk en vers fruit uit de buurt de heerlijkste ijsproducten met aandacht als belangrijkste ingrediënt. Ook melkvrij, glutenvrij en suikervrij ijs maken ze zelf. Dit alles maakt Smaak voor ons de ideale partner voor onze ijsgerechten.

Zorg&Natuur

Zorg & Natuur

Zorg & Natuur uit Assen is een onderdeel van zorgpartner Phusis. Bij deze slager en zorgboerderij halen wij gras gevoerd natuurvlees van hun eigen runderen en schapen die vrij rondlopen in natuurgebieden in samenwerking met Staatsbosbeheer.

Koffielust

Koffielust

Met Mark ter Maat van Koffielust werken we samen op het gebied van koffie. Wij kopen onder andere groene koffiebonen via hem in om zelf met onze deelnemers te gaan branden. Mark koopt via kleine organisaties die rechtstreeks inkopen bij de koffieboeren. Hij vermijdt zo de in transparante en steeds groter wordende koffiemultinationals die de koffiemarkt domineren en weinig bijdragen aan het verminderen van armoede onder koffieboeren. De leveranciers zijn transparant en kunnen ons precies vertellen welke prijs zij aan de boeren hebben betaald. Zo omzeilen we de handelsmarkt en dragen we zo bij aan een leefbaar inkomen en een betere toekomst voor de koffieboeren.

Samenwerkingen

 • Toeristisch Informatie Punt Via Stichting Promotie Westerveld
 • Bestuur gebiedspromotie Zuidwest-Drenthe
 • Bestuur Stichting Koepel Ondernemend Westerveld
 • Marketing Drenthe
 • Gemeente Westerveld
 • Provincie Drenthe
 • Zorglocaties in de regio
 • Lokale ondernemers verenigd onder de Ondernemers Vereniging Diever
 • Stichting Diever Village of Shakespeare
 • Zorgstichting Phusis
 • Staatsbosbeheer
 • Drents Landschap en hun informatiecentra

ECHT

Ook partner worden?

Ben jij ook geïnteresseerd om als lokale partner bij onze sociale onderneming aan te schuiven?
En hiermee een maatschappelijke rol te spelen in het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt van onze deelnemers?
Neem dan contact met ons op.

Bosweg 2a
7981 LE Diever

info@puurindiever.nl

+31 6 52064365

+31 6 52064365

DE MAAND MAART :

Dinsdag - Zondag: 09:00 t/m 18:00

Keuken sluit op openingsdagen om 17:30 uur !

Brasserie PUUR heeft de dagbesteding ondergebracht bij stichting Phusis in Assen. Zij dragen zorg voor deskundige hulp en ondersteuning.

Lees meer..

© made by Ybrand i.s.m. Alanda!