Menu & Aanbiedingen

Samen PUUR in Diever

Onze PURE Specialiteiten, met liefde gemaakt

We hebben bij Brasserie PUUR in Diever een duidelijke voorkeur voor eerlijke, lokale en ambachtelijke producten en pure ingrediënten. Met toevoeging van een flinke portie PURE liefde maken wij hiervan de lekkerste producten en gerechten. Dat is PUUR!

Scroll verder naar beneden om te lezen over enkele unieke producten waarmee we werken.

Download onze menukaart en koffie & lunchaanbieding hier !

HEERLIJK

Bakkie PUUR – onze eigen verse koffie

Bij PUUR drink je de beste verse koffie. Ons Bakkie PUUR wordt niet alleen met liefde voor je gezet, we roosteren en branden zelfs de groene koffiebonen voor je in de brasserie. Voel je van harte welkom om aan te schuiven aan de koffiebar om dit proces te bekijken en een praatje te maken met onze PURE koffiebranders.

Bevalt de PURE koffiesmaak? Je kunt onze eigen gebrande koffiebonen ook in onze winkel kopen om thuis je eigen Bakkie PUUR te zetten. In de brasseriewinkel zijn zakjes bonen of gemalen koffie in verschillende formaten te koop. Ook leuk om mee te nemen als souvenir.

PURE appeltaart

Onze appeltaart is geen gewone appeltaart. Nee, in onze appeltaart proef je de liefde die in elk onderdeel van het makingsproces is gestoken. Van het graan tot aan jouw mond; alles is met liefde voor jou gehaald en gemaakt.

Onze deelnemers verzamelen alle ingrediënten bij lokale leveranciers en laten het bij de plaatselijke echte bakker tot heerlijke appeltaart bakken. Die pure ingrediënten gecombineerd met pure liefde, dát kan niets anders dan verrukkelijk appelgebak worden!

Het PURE gebak kun je kopen in de brasserie bij een kop koffie of thee. Ook kun je onze PURE appeltaart in onze brasseriewinkel kopen om mee te nemen naar huis of naar de camping.

Bakkie PUUR – verse thee

Niet zo’n koffieliefhebber? Ga dan voor onze verse thee. Ook onze thee maken we met verse theeblaadjes in de brasserie voor je klaar.

PUUR ijs

Ons overheerlijke PUURijs van verse melk en vers fruit uit de buurt halen we wekelijks bij IJssalon Smaak. De melk komt van de lokale boer. En dat proef je!

Benieuwd naar PUUR in Diever?

Bosweg 2a
7981 LE Diever

info@puurindiever.nl

0521 700266

+31 6 52064365

Maandag - Zondag : 09:00 t/m 18:00 uur

Alle feestdagen geopend !!

Huisdieren zijn welkom bij ons binnen !

Brasserie PUUR heeft de dagbesteding ondergebracht bij stichting Phusis in Assen. Zij dragen zorg voor deskundige hulp en ondersteuning.

Lees meer..

© Made by Ybrand i.s.m. Alanda!