Medewerkers

PURE verbinding

MEDEWERKERS

Werken bij PUUR in Diever is werken in een sociale dynamische omgeving. Omdat we net gestart zijn, werk je mee aan de opbouw van de brasserie. Je krijgt daarin veel mogelijkheden je talenten te ontwikkelen. Bij onze medewerkers kijken we namelijk naar de persoon zelf, we kijken naar ambities, potentie en waar iemand gelukkig van wordt.

We gaan voor een mooie diversiteit aan mensen. Dat leidt niet alleen tot een prettige werksfeer binnen onze brasserie, maar ook tot tevreden klanten.

Onze vaste medewerkers werken nauw samen met onze deelnemers van de dagbesteding die begeleiding nodig hebben. Zo nodig trainen we de medewerkers in een effectieve omgang met onze deelnemers.

Vacatures medewerkers

Op dit moment hebben we ons team compleet, maar wellicht hebben we voor het (hoog)seizoen nog plek voor enkele Fulltime & parttime seizoenshorecamedewerkers (april t/m september) met affiniteit met de zorg. Ervaring in de horeca is een pre, maar niet noodzakelijk. Een zorgachtergrond daarentegen wordt wel als een pre gezien.

Hieronder kun je de volledige vacature downloaden. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Je kunt een mail sturen naar info@puurindiever.nl of bellen met Stefan Blink via 0652064365.

VACATURES

Seizoensmedewerkers horeca
(april t/m september)

  • Fulltime (38 uur) of parttime (16-32 uur per week)
  • Daghoreca (geen avonddiensten)
  • Flexibel werkrooster mogelijk
  • Ervaring in de zorg en/of horeca is gewenst
  • Sociaal betrokken

ECHT

Lees meer over onze partners

Bosweg 2a
7981 LE Diever

info@puurindiever.nl

0521 700266

+31 6 52064365

Maandag - Zondag : 09:00 t/m 18:00 uur

Huisdieren zijn welkom bij ons binnen !

KvK nr : 04060153

Brasserie PUUR heeft de dagbesteding ondergebracht bij stichting Phusis in Assen. Zij dragen zorg voor deskundige hulp en ondersteuning.

Lees meer..

© Made by Ybrand i.s.m. Alanda!