Mensen

PURE verbinding

Bij Brasserie PUUR in Diever werken mensen met een sociaal hart. Een mix van medewerkers met en medewerkers zonder afstand tot de arbeidsmarkt zorgt dagelijks voor een waardevolle dag met pure ervaringen.

Bij ons werken mensen die oog hebben voor een ander. Als sociale organisatie geven we de mensen die bij ons werken alle kansen hun talenten in te zetten en zich binnen ons bedrijf te ontwikkelen. Wij hebben een divers palet aan medewerkers met een eigen kijk op het leven waarvan ook wij als organisatie kunnen leren. Wij behandelen onze medewerkers gelijk, waarbij we altijd oog hebben voor hun beperkingen.

Werk je bij PUUR in Diever, dan is het belangrijk dat je sociaal bent. Wij stimuleren verbinding met anderen, zowel binnen de brasserie als daarbuiten.

WEEKEND- EN VAKANTIEWERK

Een weekendbaantje en vakantiewerk, dat doe je natuurlijk in eerste instantie om geld te verdienen. Maar daarnaast is het ook mooi meegenomen als het een leuk bijbaantje is, toch? Dat leuke bijbaantje hebben we voor jou bij de nieuwe Brasserie PUUR in Diever!

MEDEWERKERS

Werken bij PUUR in Diever is werken in een sociale dynamische omgeving. Omdat we net gestart zijn, werk je mee aan de opbouw van de brasserie. Je krijgt daarin veel mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen. Bij onze medewerkers kijken we namelijk naar de persoon zelf, we kijken naar ambities, potentie en waar iemand gelukkig van wordt.

DEELNEMERS

PUUR in Diever heeft als sociale onderneming dagelijks ruimte voor twee deelnemers voor dagbesteding. Mensen die om welke reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben bieden we een werkplek waar je vanuit je eigen kracht kunt werken. Wij bieden je handvatten en begeleiding om jouw talenten te ontwikkelen.

pUUR

Lees meer over onze partners

Bosweg 2a
7981 LE Diever

info@puurindiever.nl

0521 700266

+31 6 52064365

Maandag - Zondag : 09:00 t/m 18:00 uur

Alle feestdagen geopend !!

Huisdieren zijn welkom bij ons binnen !

Brasserie PUUR heeft de dagbesteding ondergebracht bij stichting Phusis in Assen. Zij dragen zorg voor deskundige hulp en ondersteuning.

Lees meer..

© Made by Ybrand i.s.m. Alanda!