Over ons

EEN UNIEKE KANS

Een paar jaar geleden kwam Erik Tigelaar bij toeval in aanraking met het pand aan de Bosweg met daarin het Tourist Info Punt. Hij was verbaasd door wat er vooral níet met het pand gedaan werd.

Al luisterend over de financiële uitdaging om de organisatie en het pand overeind te houden lanceerde hij een plan met alleen maar winnaars: horeca in combinatie met het Toeristische Informatie Punt.

Na jaren commerciële horecabedrijven te hebben geleid, is dit voor Erik het juiste moment en de juiste plek om maatschappelijk iets toe te voegen. Het is dé motivatie om een mooi sociaal bedrijf op te zetten in zijn eigen woonplaats.

Erik weet meteen met wie hij dit avontuur wil aangaan: Stefan Blink. Stefan en Erik werkten eerder samen in een horecabedrijf en dat was een perfecte match. Beide sociaal en dienstverlenend ingesteld en Stefan die deze uitdaging ambieert. Voor Stefan zal het ook de eerste stap zijn als ondernemer.

Samen gaan ze het avontuur aan van PUUR in Diever. De ambitie is om gezamenlijk een gezonde onderneming op te bouwen waarbij ze het commerciële gaan combineren met een mooi maatschappelijk aandeel. Stefan neemt de dagelijkse leiding op zich, Erik houdt zich bezig met verantwoord ondernemen, contact met de instanties, het onderhouden van diverse samenwerkingen en uitbreiden en ondersteunend werken ten aanzien van de werkvoorziening en deelnemers.

Brasserie PUUR in Diever

Onderdeel van het plan zijn ook een aantal werkplekken voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Ofwel mensen die even geparkeerd staan. Deze werkplekken gaan de horecafunctie ondersteunen. De horeca wordt gerund door horecaprofessionals met een sterk sociaal karakter.

PUUR in Diever is een win-winsituatie: het toeristische punt is gewaarborgd met ruimere openingstijden. Ook gaan we de aantrekkingskracht verhogen. Zodoende zullen we meer mensen ons mooie concept, maar ook het toeristisch product onder de aandacht brengen.

Waarom

Brasserie PUUR in Diever is er voor de koffiemomenten, de lunch en tapas & borrel. PUUR in Diever wordt gedreven door pure horecakracht in combinatie met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Verbinden

We gaan bij PUUR in Diever elkaars talenten benutten! We gaan zoveel als mogelijk met pure producten te werken en zoeken nadrukkelijk de verbinding met lokale ondernemers en producenten.

Partners

Ben jij ook geïnteresseerd om als lokale partner bij onze sociale onderneming aan te schuiven? En hiermee een maatschappelijke rol te spelen in het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt van onze deelnemers? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook onze brasserie

Bosweg 2a
7981 LE Diever

info@puurindiever.nl

0521 700266

+31 6 52064365

Maandag - Zondag : 09:00 t/m 18:00 uur

Alle feestdagen geopend !!

Huisdieren zijn welkom bij ons binnen !

Brasserie PUUR heeft de dagbesteding ondergebracht bij stichting Phusis in Assen. Zij dragen zorg voor deskundige hulp en ondersteuning.

Lees meer..

© Made by Ybrand i.s.m. Alanda!