Deelnemers

PURE verbinding

DEELNEMERS dagbesteding

Dagbesteding

PUUR in Diever heeft als sociale onderneming dagelijks ruimte voor twee deelnemers voor dagbesteding.

Bij PUUR in Diever werken mensen die om welke reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. We bieden je een werkplek waar je vanuit je eigen kracht kunt werken. We kijken naar jouw persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden: waar liggen je krachten? Daarbij houden we uiteraard ook rekening met jouw belemmeringen. Jouw competenties zijn leidend. Wij bieden je handvatten en begeleiding om jouw talenten te ontwikkelen.

Werkzaamheden dagbesteding

Als deelnemer van de dagbesteding help je mee om onze gasten lokale en verse producten te kunnen serveren. We gaan daarvoor het dorp in om lokale producten zoals meel en appels in te kopen. Ook gaan we in de brasserie koffiebonen branden en maken we thee. Deze maken we klaar voor verkoop in de brasserie en in het winkeltje.

Voor wie?

Iedereen met een WMO of WLZ-indicatie en een persoonsgebonden budget (PGB), of Zorg in Natura (ZIN) is welkom bij ons. Ook organiseren wij re-integratietrajecten.

Stichting Phusis

Jouw dagelijkse begeleiding wordt gedaan door onze eigen medewerkers. Stichting Phusis draagt zorg voor verdere deskundige hulp en ondersteuning. Zij zorgen ook voor draaiboeken, werkinstructies en periodieke gesprekken. Als je bij ons komt werken word je ook bij stichting Phusis ingeschreven, die alle financiële en administratieve zaken verzorgt.

Vacatures dagbesteding

We hebben momenteel nog meerdere werkplekken voor dagbesteding. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. Je kunt een mail sturen naar info@puurindiever.nl of bellen met Stefan Blink via 0652064365.

lIEF

Lees meer over onze partners

Bosweg 2a
7981 LE Diever

info@puurindiever.nl

0521 700266

+31 6 52064365

Maandag - Zondag : 09:00 t/m 18:00 uur

Huisdieren zijn welkom bij ons binnen !

KvK nr : 04060153

Brasserie PUUR heeft de dagbesteding ondergebracht bij stichting Phusis in Assen. Zij dragen zorg voor deskundige hulp en ondersteuning.

Lees meer..

© Made by Ybrand i.s.m. Alanda!