Vakantiewerk

PURE Weekendkracht

VAKANTIEWERK

Een weekendbaantje en vakantiewerk, dat doe je natuurlijk in eerste instantie om geld te verdienen. Maar daarnaast is het ook mooi meegenomen als het een leuk bijbaantje is, toch? Dat je kunt samenwerken in een gezellig team en je de mogelijkheid krijgt je te ontwikkelen. Dat je werkt in een leuke sfeer met fijne gasten.

Dat leuke bijbaantje hebben we voor jou bij de nieuwe Brasserie PUUR in Diever! Bij ons werk je mee aan het realiseren van een gezellige plek waar iedereen welkom is en zich thuis voelt.

Op dit moment hebben we ons team compleet !

Normaal gesproken zoeken we mensen vanaf 15 jaar voor de weekenden en vakantieperiodes. Je werkt in de bediening en in de keuken. Met elkaar bieden we onze gasten een pure beleving. Niet alleen met smakelijke gerechten met pure producten, maar ook met een gezellige sociale sfeer in ons restaurant.

Partners PUUR foto AnnaStills

Samenwerken

Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met je collega’s de klus klaren, elkaar helpen, oog hebben voor een ander. Dat vinden wij belangrijk bij PUUR in Diever.

Bij PUUR in Diever hebben we twee werkplekken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zij werken op doordeweekse dagen in de koffiebranderij en het winkeltje. Als weekend- en vakantiemedewerker werk je daarom sporadisch samen met onze deelnemers.

Vakantiewerk foto StockLite

Kom bij ons werken (indien plek in ons team)

Heb jij een sociaal karakter, bent je een teamspeler en een echte aanpakker? Kom dan werken bij de nieuwste, tofste en gezelligste brasserie van Diever. Heb je geen werkervaring? Geen probleem: we vinden een gezonde werkhouding belangrijker dan werkervaring. We geven je bij ons alle kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen.

WE BIEDEN JOU

Een gezellige baan in daghoreca (en dus geen avonddiensten). Je krijgt een 0-uren contract, waarbij we zeker kunnen kijken naar vast werkdagen/tijden. Salaris is conform de horeca CAO en hangt mede af van je leeftijd.

Stuur een mail met je motivatie en cv naar info@puurindiever.nl ter attentie van Stefan Blink. Bellen of appen mag ook via 0652064365.

mOOI

Lees meer

Bosweg 2a
7981 LE Diever

info@puurindiever.nl

0521 700266

+31 6 52064365

Maandag - Zondag : 09:00 t/m 18:00 uur

Alle feestdagen geopend !!

Huisdieren zijn welkom bij ons binnen !

Brasserie PUUR heeft de dagbesteding ondergebracht bij stichting Phusis in Assen. Zij dragen zorg voor deskundige hulp en ondersteuning.

Lees meer..

© Made by Ybrand i.s.m. Alanda!