Winkel

KOOP ONZE (H)EERLIJKE PRODUCTEN

Onze (h)eerlijke producten worden met pure liefde gemaakt. En dat proef je! We kunnen het ons voorstellen dat je ze graag mee wilt nemen voor thuis of op de camping. Of als leuke souvenir voor het thuisfront of als origineel cadeautje.

Nou, dat kan! In onze brasseriewinkel kun je onze eigen gebrande koffiebonen kopen om thuis je eigen Bakkie PUUR te zetten. We hebben zakjes bonen of gemalen koffie in verschillende formaten te koop. Net als onze thee trouwens.

Tevens kunt u bij ons een Bierpakket van Maallust aanschaffen. U kunt zelf de 3 flesjes kiezen.

Daarnaast maken we onze eigen truffels en arretjescake ; ook deze kunnen jullie kopen en mee naar huis nemen. Maar pas op! Niet alvast alles onderweg opeten hoor!

Bent u geïnteresseerd of wilt u een bestelling doorgeven dan kunt u onderaan de pagina het contactformulier invullen en naar ons toesturen. Wij nemen dan contact met u op omtrent uw bestelling !

Winkelkaart (overzicht)

PUUR Koffie

Koop onze heerlijke eigen branding in onze winkel om thuis je eigen Bakkie PUUR te zetten. In de brasserie zijn zakjes bonen of gemalen koffie te koop in de hoeveelheden 100 gram, 250 gram en 500 gram. We staan ook open om te leveren aan andere horecagelegenheden.

PUUR thee

In onze brasserie serveren we diverse melanges thee. De melanges komen van Thee atelier Puur in Zandhuizen. Druk op de knop om alle melanges te zien, we verkopen zakjes van 50 gram.

THEE KAART

PURE appeltaart

Onze appeltaart is geen gewone appeltaart. Nee, in onze appeltaart proef je de liefde die in elk onderdeel van het makingsproces is gestoken. Koop onze PURE appeltaart in onze brasseriewinkel om thuis of op de camping van te genieten. U kunt de appeltaart per puntje kopen.

cadeau set maallust

Stel je eigen Maallust bierpakket samen (3 flesjes naar keuze). De maallustbieren worden gebrouwen in Veenhuizen. U hebt keuze uit de volgende bieren : de weizen “kolonist”, de alcoholarme “armoedzaaier” (2,5%), de tripel “zware jongen” en het viennabier “de vagebond”.

PUUR Truffels

In onze brasserie zijn onze deelnemers trots op deze truffels. Wekelijks worden deze met de hand gemaakt. Naast alle chocola en vullingen betekent dat ook een extra ingrediënt “liefde”. Wij weten het zeker, als u een heeft gehad dan vraagt u direct om een zakje van 8 truffels om mee naar huis te nemen. Let op : zo lang de voorraad strekt ! In verband met het handwerk en de drukte kunnen wij de voorraad niet altijd garanderen.

PUUR arretjescake

Ook deze lekkernijen worden met veel liefde gemaakt door onze deelnemers. Het recept is er een vanuit de oude doos, maar wat smaken deze ook lekker bij een kopje koffie of thee. Wij verkopen ze in een zakje van 8 blokjes. Let op : zo lang de voorraad strekt ! In verband met het handwerk en de drukte kunnen wij de voorraad niet altijd garanderen.

Onze producten bestellen?

FRIS

Bosweg 2a
7981 LE Diever

info@puurindiever.nl

0521 700266

+31 6 52064365

Maandag - Zondag : 09:00 t/m 18:00 uur

Huisdieren zijn welkom bij ons binnen !

KvK nr : 04060153

Brasserie PUUR heeft de dagbesteding ondergebracht bij stichting Phusis in Assen. Zij dragen zorg voor deskundige hulp en ondersteuning.

Lees meer..

© Made by Ybrand i.s.m. Alanda!