Winkel

KOOP ONZE (H)EERLIJKE PRODUCTEN

Onze (h)eerlijke producten worden met pure liefde gemaakt. En dat proef je! We kunnen het ons voorstellen dat je ze graag mee wilt nemen voor thuis of op de camping. Of als leuke souvenir voor het thuisfront of als origineel cadeautje.

Nou, dat kan! In onze brasseriewinkel kun je onze eigen gebrande koffiebonen kopen om thuis je eigen Bakkie PUUR te zetten. We hebben zakjes bonen of gemalen koffie in verschillende formaten te koop. Net als onze thee trouwens.

Ook kun je onze PURE appeltaart in de brasseriewinkel kopen om mee te nemen naar huis of naar de camping. Of neem je een bakje ijs mee naar huis. Maar pas op! Niet alvast onderweg opeten hoor!

PUUR

Bakkie PUUR – koffie

Koop onze eigen gebrande koffiebonen in onze winkel om thuis je eigen Bakkie PUUR te zetten. In de brasserie zijn zakjes bonen of gemalen koffie in verschillende formaten te koop. Ook leuk om mee te nemen als souvenir.

Bakkie PUUR – thee

Onze thee met verschillende smaken maken we in de brasserie met verse theeblaadjes en andere ingrediënten.

PURE appeltaart

Onze appeltaart is geen gewone appeltaart. Nee, in onze appeltaart proef je de liefde die in elk onderdeel van het makingsproces is gestoken. Koop onze PURE appeltaart in onze brasseriewinkel om thuis of op de camping van te genieten.

PUUR ijs

Ons verrukkelijke PUURijs van verse melk en vers fruit uit de buurt kun je in kleine bakjes bij ons in de brasseriewinkel kopen. Met keuze uit verschillende smaken.

FRIS

Onze producten bestellen?

Bosweg 2a
7981 LE Diever

info@puurindiever.nl

+31 521 700 266

+31 6 52064365

Dinsdag - Zondag: 09:00 t/m 18:00

Huisdieren zijn welkom bij ons binnen !

Keuken sluit op openingsdagen om 17:30 uur !

Brasserie PUUR heeft de dagbesteding ondergebracht bij stichting Phusis in Assen. Zij dragen zorg voor deskundige hulp en ondersteuning.

Lees meer..

© Made by Ybrand i.s.m. Alanda!