Officiële opening 22 april PUUR

Feestelijke officiële opening

Sinds 4 maart zijn we open met onze nieuwe brasserie in Diever. De realisatie van PUUR in Diever heeft veel energie en inspanning gekost met wat ons betreft een prachtig resultaat. Daar willen we op zaterdag 22 april een knallende start geven met een officiële opening. Een feestelijke dag waarbij we iedereen kennis laten maken met PUUR in Diever.

Tussen 9.00 uur en 11.00 uur hebben we een smakelijke openingsaanbieding: Een kop verrukkelijke koffie van vers gebrande koffiebonen met onze eigen PURE appeltaart voor slechts €1,95.

Om 11.00 uur volgt de feestelijke openingshandeling. Van idee tot realisatie: de eigenaren Erik Tigelaar en Stefan Blink vertellen erover, waarna burgemeester Rikus Jager de brasserie officieel zal openen.

Na de openingshandeling is er de hele dag de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de brasserie en te proeven van onze PURE gerechten. Enkele van onze leveranciers zijn aanwezig om je te vertellen over en te laten proeven van de pure producten die wij in onze brasserie aanbieden.

Voel je welkom om op zaterdag 22 april een kijkje te nemen. Kom deze openingsdag gezellig lunchen, koffiedrinken of borrelen en ervaar de sfeer. De eerste twintig bezoekers ontvangen bovendien een gratis zakje vers gebrande koffiebonen.

Bosweg 2a
7981 LE Diever

info@puurindiever.nl

+31 521 700 266

+31 6 52064365

Dinsdag - Zondag: 09:00 t/m 18:00

Huisdieren zijn welkom bij ons binnen !

Keuken sluit op openingsdagen om 17:30 uur !

Brasserie PUUR heeft de dagbesteding ondergebracht bij stichting Phusis in Assen. Zij dragen zorg voor deskundige hulp en ondersteuning.

Lees meer..

© Made by Ybrand i.s.m. Alanda!