Koffie met appeltaart

PUUR in Diever is open!

Op 4 maart hebben wij onze deuren geopend. Met ons nieuwe team van enthousiaste medewerkers heten wij je van harte welkom van dinsdag tot en met zondag van 09.00 t/m 18.00 uur. De keuken sluit om 17.30 uur. In het hoogseizoen zullen we alle dagen van de week open zijn.

Onze menukaart hebben we met zorg voor je samengesteld. Niet te ingewikkeld, niet hoogdravend, maar vooral: lekker en PUUR! Proef onze verrukkelijke koffie van vers gebrande koffiebonen en onze eigen appeltaart ontwikkeld in samenwerking met bakker Van Vilsteren vanuit een uniek recept. Wat ons betreft de LEKKERSTE APPELTAART VAN DRENTHE!

Je vindt meer PURE producten op onze kaart, zoals Fritz kola, gemaakt van duurzame ingrediënten. Probeer eens onze Fritz-Spritz bio-rabarber, een heerlijk fris en fruitige groentedrank! Lunchtip is onze PUUR Natuur Burger van grasgevoerde koeien uit Appelscha. Een prettige gedachte dat een dier een mooi leven heeft gehad voor het op je bord eindigt. Het brood van de burger is smakelijk oerbrood van Bakker van Vilsteren.

Sluit de dag af met een drankje in onze brasserie: ook op onze tapasplank vind je lekkere lokale hapjes. Zoals de droge worst van de scharrelende varkens van Noir de Cochon uit Darp. Loopt het water je al in de mond? Kom dan binnenkort eens langs bij PUUR in Diever.

Bosweg 2a
7981 LE Diever

info@puurindiever.nl

+31 6 52064365

+31 6 52064365

Dinsdag - Zondag: 09:00 t/m 18:00

(PINKSTERMAANDAG GEOPEND )

Huisdieren zijn welkom bij ons binnen !

Keuken sluit op openingsdagen om 17:30 uur !

Brasserie PUUR heeft de dagbesteding ondergebracht bij stichting Phusis in Assen. Zij dragen zorg voor deskundige hulp en ondersteuning.

Lees meer..

© Made by Ybrand i.s.m. Alanda!